Bor İlçesi Fahri Kirt Ortaokulu’ndan “ Bir Bahar Akşamı” adlı şiir ve müzik dinletisi.

 

Fahri Kirt Ortaokulu 19 Mart 2013 günü saat 19:30 da Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde “Bir Bahar Akşamı” adlı şiir ve müzik dinletisini sundu.

 

Program saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinden sonra okul müdürü Ahmet Saltık’ın açılış konuşmasıyla başladı. Programa öğrenci ve velilerin yoğun katılımının yanında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Garnizon Komutanı İkmal Albay Fatih Dağlı, Askeri Fabrika Komutanı Albay Erol Çetin, İl genel meclis üyeleri Sabri Bozdağ ve Tevfik Avanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Adnan Solak,  Okul Aile Birliği Başkanı Ali İhsan Daş ve yönetim kurulu katıldı.

 

Fahri Kirt Ortaokulu türkçe öğretmeni Miyase Cingitaş’ın hazırlamış olduğu birbirinden güzel  12  değerli şairin şiirini okul öğrencileri seslendirdi.

 

Müzik öğretmenleri Erhan Güler, Bahattin Bayram ve Tolga Gülerin   hazırladığı sanat ve halk müziği parçaları ile devam eden program Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın günün anısına programın hazırlanmasında büyük emeği geçen Miyase Cingitaş’a çiçek takdim etmesinin  ardından hep beraber söylenen memleketim parçasıyla son buldu.

 

Beğeni toplayan program sonrasında okul müdürü Ahmet Saltık, hem okulların  kapanmasına hem de sınavlara az bir zaman kala öğrencilerine  farklı bir etkinlikle motivasyonlarını artırma adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini programın yapılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini tebrik ettiğini ayrıca salonun tahsisinde kolaylık sağlayan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a teşekkürlerini iletti.


 

Editör: TE Bilişim