Bor Merkez Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği her yıl gelenekselleştirdiği arabaşı ikramını gerçekleştirdi.

 

 Dâhi GEDİK / Editör ÖZEL

Geçtiğimiz akşam saat 19.00’da Bor Şeker Fabrikası lokantasında gerçekleştirilen Arabaşı ikramına Bor ve Niğde’den davetliler yoğun katılım sağladı.

Açılış konuşmasında Dernek Başkanı Abdurrahman Yılmaz ,başta protokol üyeleri olmak üzere tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek artık dernek adına  gelenekselleşen arabaşı ikramının ikincisinde tekrar bir arada bulundukları için teşekkürlerini iletti. Başkan Yılmaz Bor ilçesi ve Niğde için vatandaştan kendilerine yansıyan sıkıntıları da bu vesile ile arz etti.

Arabaşı ikramı gerçekleştikten sonra başta Niğde Valisi Âlim Barut ,Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Cumhuriyet Başsavcısı Seyit A.Şahin, Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı,  Niğde İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel Koç, Bor  21’inci İkmal Merkezi Komutanı İkm.Kd. Albay Muzaffer Karagöz, Bor 2 Ana Bakım Merkezi Komutanı  Önder Kamiloğlu, Bor Şeker Fabrika Müdürü Niyazi Develi ve Dernek Başkanı Abdurrahman Yılmaz tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. 

Arabaşı ikramına başta Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ,STK,dernek ve oda başkanları ,ilçe siyasi parti başkanları,il genel ve belediye meclis üyeleri katıldılar.

 

Editör: TE Bilişim