Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Niğde’de düzenlenen  Bedirhan Gökçe şiir dinletisi gerçekleştirildi.  


Haber - Video- Foto : Erdal GÜÇER

İstiklal Marşımızın kabulü ve Çanakkale Zaferi Şehitleri anma haftası etkinliği çerçevesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından organize edilen Bedirhan Gökçe şiir dinletini büyük ilgi gördü.

 

Şiir dinletisinden önce kısa bir konuşma yapan Kredi ve Yurtlar Adana Bölge Müdürü Abdülkerin Arıkan Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun gençlere yönelik faaliyetlerini sıraladı ve bundan sonra da daha çok faaliyetlere yer vereceklerini söyledi.

 

Bedirhan Gökçe ve ekibinin müzik eşliğinde Şehitlik ve Çanakkale üzerine okuduğu şiirlerle, yaptığı konuşmalarla  salonu dolduran izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

 

Programa Niğde Valisi Alim Barut, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürü Abdülkerim Arıkan ile birlikte vatandaşlar ve kalabalık bir öğrenci topluluğu izledi.

 

Program sonunda Vali Alim Barut, bir teşekkür konuşması yaptı, sanatçı Bedirhan Gökçe’ye  çerçeveli bir Türk Bayrağı hediye etti.

 

Editör: TE Bilişim