Azatlı Belediyesi tarafından organize edilen Cadı Yaylası şenlikleri önceki gün gerçekleşti. Şenliğe 5 binin üstünde vatandaş katıldı.



Son 5yıldır belediye başkan Durmuş Sungur’un öncülüğünde kurumsal olarak gerçekleşen şenliklere bu yıl katılım rekor seviyede oldu.


Şenlikler için sabahın erken saatlerinden itibaren Azatlı ’da oturan ve başta İstanbul ve Ankara’da yaşayan vatandaşlar akın etti.


Saat 11.00’da açılışa, Niğde Milletvekilleri Doğan Şafak, Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Çiftlik Belediye Başkanı Yusuf Öcal, MHP İl Başkanı Hakan Er ile birlikte çok sayıda Niğde protokolünün saygın isimleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve istiklal marşından sonra, Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur yaptığı konuşmada, azatlıların birlikteliğine vurgu yaparak, Azatlı için hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Daha sonra CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak kürsüye gelerek, yurt ve Niğde gündemini değerlendirdi. Şafak konuşmasında AKP iktidarına yüklenerek, hesap soracaklarını ifade etti.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise yaptığı konuşmada, Niğde için, Türkiye için çalıştıklarını ifade ederek, hizmet konusunda vatandaşın hükümete teveccüh gösterdiğini ifade ederek, Çarşamba günü Çiftlik- Niğde dağ yolunun ihalesinin yapılacağını müjdeledi.

Daha sonda mahalli ve İstanbul’dan gelen sanatçılar söyledikleri eserlerle Cadı Yaylasını şenlendirdiler.

Vatandaşların gecenin geç saatlerine kadar kaynaştığı ve piknik yaptığı şenlikler renkli sahnelere neden oldu.



Editör: TE Bilişim