Niğde Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.  Attila Döl kişisel resim sergisi açtı. 


 Niğde Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.  Attila Döl,   kişisel resim sergisini Niğde Üniversitesi Kültür Sanat evinde açtı. 


Niğde Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Attila Döl’ün hazırladığı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Hikmet Polat, Askerlik Şube Başkanı Pers.Yarbay Kadir Okyay, akademik personel ve öğrencilerin katıldığı “Kişisel Resim Sergisi” Üniversitemiz Kültür ve Sanat Evi’nde açıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nâzım Hikmet Polat ve Askerlik Şube Başkanı Pers.Yarbay Kadir Okyay’ın kurdele kesmesinin ardından "Kişisel Resim Sergisi "açıldı.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Attila Döl tarafından hazırlanan sergiyi beğendiğini ifade eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nâzım Hikmet Polat; “ İnsanoğlu herhangi bir ihtiyaçtan dolayı değil yaratılışından gelen bir ihtiyaçla, insan olduğu için sanat yapmaya başlamıştır. Yapmaya başladığı sanatlardan ilki belki de resimdi. Ve bu serginin de yeni resim anlayışlarına, yeni atılımlara yol açacağına canı gönülden inanıyorum” diyerek resimler hakkında kısa bilgiler aldı ve sergide emeği geçenlere teşekkür etti.



Sergi 24 - 28 Nisan tarihleri arasında açık kalacak.















Editör: TE Bilişim