Hafta sonu, Bor İlçemizde faaliyetini yürüten Kürkçü Köylüleri Yardımlaşma Derneği,  Aşure günü dolayısı ile vatandaşlara 500 kişilik aşure dağıttı.  Etkinlik Bor İlçemizdeki Dernek binasında yapıldı. 
 
Bor İlçemizdeki Kürkçü Köylülerinin bir araya geldiği aşure ikramına Kuran’ı Kerim ve dualar  yapılarak başlandı.  Duaların ardından konuklara aşure ikram edildi.
 
 Aşure ikramına Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer , İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Koçaklı, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin, Öz İplik-İş Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar, Bor İlçesinde yaşayan Kürkçülüler ve vatandaşlar katıldı.
 
Kürkçü Köylüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Ünlüer, Aşurenin birlik  beraberlik ve bereketin simgesi olduğunu belirtiği açıklamasında; “ Muharrem ayı,  birlik  beraberlik ve kardeşlik ayıdır, Bu hayırlı ayda Kürkçü köylüleri ve Bor’daki dostlarımız ile bir arada olalım, kaynaşalım  diye böyle bir etkinik yaptık.  Etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere,  yardımda  bulunanlara ve davetimize icabet eden  hemşerilerimize, dostlarımıza  çok  teşekkür ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim