Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri birlik dayanışma ve sorunlarını görüşmek üzere geçtiğimiz gün gece yöresel çorbamız Arabaşı çorbası etkinliği düzenlediler.

Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Özkaya ve dernek üyesi yaklaşık elli avcının katıldığı  birlik ve dayanışma etkinliğinde Avcıların avladığı keklik ve Tavşan etinden yapılmış arabaşı çorba içildi.

Kaymakam Muammer Balcı’nın ilk defa içtiği Arabaşı çorbasının içilmesinin ardından, İlçemizin tanınmış avcılarından ve Av Bayi sahibi Kamil Tuğrul ve bir çok avcı kendi av  hikayelerini anlattı. Avcılar hikayeleri davetlilere neşeli anlar yaşattılar. Bor Kaymakamı Muammer Balcı’nın da anlattığı komik av anıları ile hem  avcı, hemde  atıcı olduğu öğrenildi.

Bor’da mütevazi bir mekanda yapılan ve sponsorluğunu ise Bor  Sınav Dersanesinin üstlendiği Çorba  etkinliğinde, Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği adına Kaymakam Muammer Balcı’ya ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a plaket takdim edildi. 




Fotoğraf : Dahi Gedik
Haber : Selim Gökel


Editör: TE Bilişim