Niğde Anadolu Ozanları ve Türküleri Konserine hazırlanıyor.

Edinilen bilgilere göre; İzmir Müzisyenler Derneği ( İ.M.D.) Üye Sanatçılarının katılacağı Anadolu’nun en değerli ozanları olan Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Karacaoğlan, Aşık Mahzuni Şerif’in eserlerinin seslendirileceği konser 1 Mart Cuma günü saat 19.30’da Niğde Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İzmir Müzisyenler Derneği’nin iki değerli sanatçısı Sedat Bozan ve Ahmet Gülşen’in yorumlarıyla değerli ozanlarımızın eserlerinin seslendirileceğini belirten organizasyonu yapan Zevk-i Sefa Cafe işletmecisi Ersan Atabey “Türkülerimize sahip çıkmak ve Niğde’nin sosyal ve kültürel etkinliklerine katkıda bulunmak amacı ile bu konseri düzenledik. Tüm türkü seven Niğdelileri bu organizasyonu izlemeye ve türkü şölenine katılmaya davet ediyorum. Konserde solist olarak katılacak olan Sedat Bozan İzmir’de türkü programı yapan sağlam bir sese sahip bir solisttir. Diğer sanatçı Ahmet Gülşen Türkstar yarışmasında finale kalmış ve beşinci olmuştu. Ayrıca konserimizde bir neyzen de yer alacak. İnanıyorum ki Niğde 1 Mart’ta muhteşem bir türkü gecesi yaşayacak.  Konser için bilet fiyatlarını da oldukça cüz’i tuttuk ve 10 TL olarak belirledik” dedi.

Konserin künyesi

Anadolu Ozanları ve Türküleri Konseri

1 Mart 2013  Saat:19.30

Niğde Kültür Merkezi

Bilet Fiyatı: 10 TL

Bilet Satış Noktaları : Zevk-İ Sefa Cafe - Kampüs Çınar Cafe- Lavaş Döner - Mado - Dönence Müzik -Bor Sedir Pastaneleri - Ulukışla Sandal Cafe 

Editör: TE Bilişim