TRT Anadolu ve Türkiyem Tv’de hafta sonu yayınlanan “Adım Adım Anadolum” programı bu hafta Niğde’den canlı yayın yaptı.  Narlıgöl Termal Otel’den gerçekleştirildi.


10 Aralık 2011 Cumartesi ve 11 Aralık 2011 Pazar günü canlı olarak yapılan, yapımcılığını ve sunuculuğunu İsrafil Altıner’in yaptığı Adım Adım Anadolum Programına Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bayrak, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ecemiş, Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar,  Birko A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Aksaray İli Gülağaç ilçesi Bekarlar Kasabası Belediye Başkanı Şaban Yüksel ve Niğde yerel sanatçısı Ramazan Şanlı konuk oldu.

Niğde’nin örf, adet, gelenek, görenek, sanayi ve ekonomisini konuşan konuklar arasında bulunan Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Bayrak, Niğde Üniversitesinin  mevcut durumu ve fiziki gelişimini anlatarak konuşmasına başlayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bayrak, üniversitemizdeki eğitim-öğretim yeniden yapılandırma çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri,  Kent-Üniversite İşbirliği ile ilgili çalışmalar, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları, imzalanan uluslararası akademik işbirlikleri, katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen Rektör-Öğrenci buluşmaları ile yeni kurulan fakülteler hakkında bilgiler vererek, üniversitemizle ilgili merak edilen daha birçok soruyu cevaplandırdı.




Editör: TE Bilişim