Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri kapsamında Bor ilçesinde müzik programı düzenlendi 


Bor Atürkçü Düşünce Derneği tarafından yapılan etkinliğe Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Bor Ticaret Odası ve Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç,  MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, MHP'li ve CHP'li  meclis adayları ile vatandaşlar katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda ADD Bor Şube Başkanı Ganime Şeren, Atatürkçü Düşünceyi ve ADD'nin kuruluş amacını anlattı. 

Şeren; Tam bağımsızlıktan yana, laik, demokratik sosyal hukuk devletinden yana  tarafız. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden yana tarafız. Misak-ı Milli sınırlarımız içinde hangi kökenden olursa olsun, toprağımız, bayrağımız ve ulusal marşımızla Türk olmaktan gurur duyuyoruz. Ses bayrağımız Türkçemize sahip çıkacağız. Lozan Antlaşmasının Türkiye'nin tapusu olduğunu tüm dünyaya haykıracağız. Egemenliğin, dış güçlere teslim edilemeyeceğinin bilincindeyiz. Emperyalimze kafa tutan, başı dik ve böyle yaşamayı bizlere öğreten Ya İstiklal Ya Ölüm diyen Atatürk'ün evlatlarıyız...X" dedi. 

Daha sonra, Niğde Üniversitesi Halk Oyunları ekibi ve genç müzisyenler sahne aldı. 


Salonu dolduran konuklar, seslendirilen birbirinden güzel parçaları dinledi zaman zaman eşlik etti. 

ADD Bor Şubesi Bor İlçesindeki ikinci etkinliği ise  8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yapılacak. 


 Bor ADD'nin Dünya Emekçi Kadınlar Gününde bir etkinlik daha yapacak. 8 Mart  Cumartesi Günü saat : 13:00'da  Bor Askeri Fabrikası Misafirhanesinde bir yemek etkinliği şeklinde yapılacak. 



Editör: TE Bilişim