Bor ilçesinde Cumhuriyet Bayramının 89. Yılı kutlamaları çeşitli etkinliklerle kutlandı. 


Cumhuriyet Bayramından bir öncesi Atatürk büstüne çelenk koyulması ve ardından istiklal marşının söylenmesi ile başlayan bayram etkinlikleri sabah saatleride stadyumda yapılan törenin ardından akşam da fener alayı düzenledi. 


Bor İlçe Kaymakamlığı önderliğinde  tertip komitesi tarafından düzenlenen etkinlikte ellerinde meşaleler ile Borlular Kaymakamlık binasından eski hükümet binasına kadar yürüdüler. 


Bor Akın Gönen Lisesi bando takımının arkasında kortej oluşturan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile yürüyüş yaptı. 


Yürüyüşe Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, ADD Bor Şube Başkanı Ganime Şeren, Türk-İş İl ve Harb-İş İl Temsilcisi Ali İhsan Daş bazı daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

NİĞDE'DE RESEPSİYON 

Niğde'de ise Grand Otel'de Cumhuriyet Resepsiyonu yapıldı. Niğde protokolunun tam kadro olduğu ve basın ve iş camiasından seçkin insanların katıldığı resepsiyon da bir de pasta kesildi.



Bor İlçesinde Sokullu Mehmet Paşa (Paşa Cami) , Saat Kulesi ve Belediye binası estetik şekilde ışıklandırılmıştı. Yürüyüş anında da i Bor İlçe Merkezi yapılan ışıklandırma ile çok güzel bir görüntü oluştu. 



Bor'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları TIKLAYIN


Niğde'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim