Niğde merkeze bağlı Koyunlu Köyü’nde son dönemde meydana gelen hırsızlık olayının artmasına köy Muhtarı Mustafa Göksu tepki gösterdi. Hırsızı görenlere 50  bin TL para ödülü verilecek.

Koyunlu Köyü Muhtarı Mustafa Göksu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Koyunlu Köyü’nde hırsızlık olaylarının son günlerde hat safhaya ulaştığını belirterek, “Koyunlulu hemşerilerimize ve köyde oturan köylümüze duyurulur. Malumunuz köyümüzde son günlerde hırsızlık olayları hat safhaya ulaşmıştır. Böylesi ahlaksız üzücü olaylar köylümüz ve hemşerilerimizi köyden evinden soğutmaktadır. Böylesi sinir bozucu olayları kurutmak için birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Bu olayların yaşanmaması için köyümüze sürekli 2 bekçi tutmamız lazım ve köyümüzde evleri olan hemşerilerimiz bu iş için belli bir meblağ ödemesi gerekmektedir. Muhtarlığımızın bütçesi yeterli olmadığından bu miktar yardım ve imece usulüyle toplanması gerekmektedir. 


Bu hırsızlık vakalarını yapanların köyden olduğunu düşünüyoruz, böyle bir olaylarda görgü tanığı istenmektedir. Eğer bu hırsızlık vakalarını görenler olursa ismi gizli tutulmak şartıyla ihbar yapan kişiye hemşerimiz Mahmut Güneş tarafından 50 bin TL ödül verilecektir” dedi. 

Niğde'de Bir Kişi Benzin Dökerek Evlerini Yaktı! Niğde'de Bir Kişi Benzin Dökerek Evlerini Yaktı!

üt

Editör: Selim GÖKEL