Korkaklara sesleniyorum!

Abone Ol
Korkaklara sesleniyorum!
 
Cahilseniz fikirsel mücadele edemezsiniz ve cehaletim ortaya çıkacak, rezil olacağım diye korkarsınız.
 
Has bel kader bir mevkide iseniz, tamam; artık demokrasiyi siz tanımlarsınız. Sizin gibi cahillerin dayanışması ile adına çağdaş da deseniz, birçok üniversitede bitirseniz. Yaptığınız eylem yobazlıktır. Her şey sizi korkutuyordur. Bilmediğiniz ilim, din ve sosyal yaşam konusunda, bir ucube gibi tüm iyi niyetlileri tahkir ediyor ve kendi korku imparatorluğunuzu inşa ederek nemalanmaya çalışıyorsunuz.
 
Kökünüzün çok eski olması mümkün olmadığı için, bu ülke değerleri ve gelenekleri hakkında hiçbir bilginiz olmadığı gibi. Ülkemize vermiş olduğunuz zarar sizin için hiç önemli değildir. Güçlerinizin devamı için darbe çığlığı atan rektörlerin eğittiği bir eğitim güruhundan başka bir şey değilsiniz. Etiketin arkasına sığınanlardansanız, satılmışsınızdır. İtiraz etseniz de etmeseniz de bu böyle. Çünkü ülkede keşmekeş ortamını ve güvensizliği gerçekleştirmek isteyen Siyonist fikrin istemeden de olsa uşaklığını yapıyorsunuzdur.
 
Rahat bırakın bu toplumu, kirletmeyin kararmış fikirleriniz ile. Bu ülkenin insanlarını. Onlar en çok mutlu olmaya hak kazananlardır. Bu insanlar kendileri için bir idol seçerler ve inanırlar, arkasından koşarlar ne olduğunu ve nereye hizmet ettiğini yorumlamadan. Hatalarınızı görmezlikten gelir bu topluluk, onların cahilliğinden değil hoşgörüsü ve yüreklerinde hala sevgi kırıntısı olduğu için.
 
Onlar ile alay ediyor ve küçümsüyorsunuz. Onlar susuyorsa edepli olmalarındandır. Unutmayın insanlar için tek bir ölçü vardır.
 
AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ. GÖRÜNÜR AKLI RÜTBEYİ ESERİNDE.
 
Bugüne kadar bunların yaptıkları, kişisel bazda akıllarının nereye kadar yettiğini bize gösteriyor.