Kocaeli Niğdeliler Derneği’nin 12.olağan genel yapıldı. Yapılan genel kurulda mevcut başkan Cumali Bozok yeniden seçildi. Kocaeli Niğdeliler Derneği 12. Olağan genel kurul toplantısı dernek binasında yapıldı. Yapılan genel kurula tek aday olarak katılan mevcut Başkan Cumali Bozok yeniden seçilerek güven tazeledi. 

Yeniden başkanlığa seçilen Cumali Bozok, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamasında, “2002 Yılında kurulan derneğimizin eğitim ve sosyal alanlardaki emeği geçen herkese ve bu derneği 2022 Yılı Mayıs ayı itibariyle devralan ve halen dernek Kurucu Başkanımız Mustafa Toksöz’ün ve bir önceki dönem dernek başkanımız Geçmiş Dönem Kurucu Başkanımız ve hemşehrimiz Durmuş Kapta’nı saygıyla anmak isterim” dedi. 

Nar Köyü’nün Yeni Ağası Kılınç Oldu Nar Köyü’nün Yeni Ağası Kılınç Oldu

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK İSTİYORUZ

Amaçlarının Niğdeliler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirten Başkan Bozok, “Derneğimizin amacı, hemşehrilerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda hemşehrilerimizin gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu amaç doğrultusunda, derneğimizin faaliyetlerini sürdürebilmesi için siz değerli hemşehrilerimizin desteğine her zaman ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isterim.

 Bugün burada, derneğimizin geleceği için önemli kararlar alacağımızı ve bu kararların derneğimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Katılımınız için tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi. 

DESTEĞİNİZ SAYESİNDE YÜKÜMÜZ HAFİF OLACAKTIR

Kocaeli Niğdeliler Derneği Başkanı Bozok sözlerini, “Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin Yolu doğru olanın yükü ağır olmazmış Yolunuz doğru yükümüz siz hemşerilerimizin de sayesinde hafif olacaktır. Derneğimizin Kocaeli’ndeki şubesinin ve hak ettiği yere gelmesi için desteğinizi her zaman yanımızda hissettirir. Genç Yönetim kurulumuzun derneğimizi daha ileriye yükselterek hemşerilerimizin yararına çalışacağına yürekten inanıyorum.  Memleketimizin ve siz hemşerilerimizin birliği ve birliği için Bizler bu sorumluluğu almaya hazırız. Sizleri en içten dileklerimle şahsım ve yönetim kurulum adına selamlıyorum Her şey vatan sevgisi sevgiyi, yürekli ve cesur hemşerilerim Niğdeliler için varız ve var olacağız. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” diyerek tamamladı.

447485464 3641903416125885 2315184848472174666 N

Editör: Selim GÖKEL