Türk Kızılay Niğde Şubesi ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımında bulunuldu. “Üşüyen çocuk kalmasın” sloganı ile Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine işaret edilerek ihtiyaç sahibi çocuklara mont yarımında bulunuldu.

Vali Çelik: Annelerimizin Hakkı Hiçbir Şekilde Ödenemez Vali Çelik: Annelerimizin Hakkı Hiçbir Şekilde Ödenemez

Gençoğlu; "Türk Kızılay’ı insaniyetçilik, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliğindedir. Dil, din, ırk ayrımı yapmadan tüm ihtiyaç sahiplerine Kızılay’ın yardımlarını ulaştırmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Türk Kızılay’ı Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu; geçen yıl il merkezi, ilçeler, köyler ve beldelerde 3 binden fazla kıyafet dağıtımı gerçekleştirdiklerini, bu yıl yine hedeflerinin aynı olduğunu ifade etti.

Türk Kızılay’ı Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu, kış ayının gelmesiyle birlikte Niğde merkez, köy ve beldelerde mont giyim yardımına devam ettiklerini ve şimdiye kadar bin öğrenciye yardımın yapıldığını söyledi.

Başkan Gençoğlu, bu kışta olumsuz hava koşulları sebebiyle yolda kalan vatandaşlara gıda desteği sağlamak için hazır bulunduklarını belirtti.

Daha önceki senelerde de yaptığımız gibi bu senede bütün köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul müdürlerimizle istişare ederek mont yardımlarımızı tamamladık diyen Başkan Gençoğlu,  “Kış ayının gelmesiyle birlikte bu sene 1000’den fazla öğrenciye mont yardımı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Ayrıca kış tedbirleri kapsamında bizde yerimiz aldık ve olumsuz hava koşullarında yolda kalan vatandaşlarımız için gıda yardımında bulunacağız. Temennimiz bu durumun yaşanmayacak olmasıdır fakat biz her türlü tedbirimizi almamız gerekir. Öte yandan Kızılay Niğde Şubesi olarak her Perşembe günleri ihtiyaç sahiplerinin isimlerinden oluşan bir liste hazırlıyoruz. Hazırladığımız bu listedeki kişileri Salı günü şubemize davet ederek gıda ve giyim yardımında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Selim GÖKEL