İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresi Mavi Köşk düğün salonunda yapıldı.

Kongre, Divanın oluşturulması ardından saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Mevcut Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, İl Başkanı İbrahim Uzun ve İYİ Parti GİK Üyesi Mumin İnan partililere konuşma yaptılar. 

Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir konuşmasında: Partimizin 5. yılını doldurduğu bu günlerde, ülkemizin il ve ilçelerinde kongreleri coşkuyla yapılmaktadır. Bugün de bu heyecanı Niğde'de yaşamaktayız. Kongremize göstermiş olduğunuz bu ilgilden dolayı herkese teşekkür ederim. Kongremizde sizlerden aldığımız heyecan, güç ile geçmişte yaptığımız gibi, İYİ Partinin iktidar olması için elimizden gelenin daha fazlası yapmaya sizlerle beraber gayret edeceğiz. İYİ Parti'nin birinci parti olması demek, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin başbakan olması demektir. Başbakan olması ise Türkiye'ye yeniden, birliği, beraberliği, kardeşliği, barışın ve huzurun gelmesini demektir. Meral Akşener hanımefendinin başbakan olması demek ülkemizde yolsuzluğun, yoksulluğun, yasakların ve israfın son olması demektir. Ayrıca yapacağımız çalışmalar, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayının Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olmasını da sağlayacaktır. Buna mecburuz, çünkü ülkemiz 20 yıldır zor durumlar yaşamaktadır. Ülkemizi iyiliğe çıkarmak zorundayız. Bu liyakatsız ve beceriksiz yönetim, şehit kanları ile sulanmış bu güzel ülkemizin en güzel yerlerini, en değerli kurumlarını, limanları, havaalanlarını fabrikalarını yani Cumhuriyetimizin bütün kazanımlarını yok pahasına elden çıkarmıştır. Hesapsız kitapsız maliyetli işler sadece bizim sırtımızda değil, çocuklarımızın, torunlarımızın sırtında büyük bir yüktür. Biz projelere karşı değiliz, ancak ranta karşıyız. Milletimizin değerlerinin yandaşlara peşkeş çekilmesine karşıyız. Bu devran böyle gitmez ve gitmemeli, bütün bu karanlık ortamlardan kurtulmak için güneşli günlere kavuşmak için, tek tek bize, partimize, millet ittifakının üyelerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Konuşmalar ardından oylamaya geçildi. Tek aday ve tek liste halinde gidilen oylama sonucunda mevcut başkan Selçuk Demir güven tazeledi. 

Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar Niğde’nin Seçimi – Notlar – Sayılar - Oranlar

Editör: TE Bilişim