İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı seçim çalışmalarını hızla yürütürken son günlerde Niğde yerelinde gündeme getirilen bazı iddialara da açıklık getirilen bir açıklamaya yer verdi.
Niğde Belediyesi’nin kazanılması için sürecin hassasiyetle yürütüldüğünü işaret eden İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun geçtiğimiz günler de adeta dedikoduya dönüşen bir konuya da açıklık getirerek; “Kadrolarımız ile görevimizin başındayız, aslı astarı olmayan, bizlerden duymadığınız veya teyit etmediğiniz hiçbir konuya itibar etmeyiniz” dedi ve seçim süreciyle ilgili bilgiler verdi.

UZUN: ASILSIZ KONULARLA ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUZ
Hedeflerinin İYİ Partili seçmene Niğde’de belediye armağan etmek olduğu konusunun altını çizen İbrahim Uzun açıklamasında; “İl ve Merkez ilçe teşkilat ile başkanlarının görevlerinden alındığı ve hatta yerine gelecek simlerin dahi belirlendiği şeklindeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu dedikodular İYİ Parti’ye zarar vermekten öteye gitmeyen mesnetsiz durumlardır. Bu iddiaları ise ortaya atanların amacı bellidir. Bizler kongre ile aldığımız görevi devam ettiriyoruz” diye konuştu.

UZUN: NİĞDE BELEDİYESİNE GÜNEŞ DOĞACAK
Beldeler ve İlçelerin başkan aday adaylıkları konusunda sürecimiz devam ediyor. 22 Aralık tarihine kadar devam edecek Süreçte Niğde Belediyesi başkan aday adaylık süreci de işliyor. Talepkar arkadaşlarımız ile görüşüyor değerlendirmeler yapıyoruz. İlerleyen süreçte bilinen isimlerin yanı sıra yeni yüzler ve değerli isimlerinde aramıza katıldığını görmüş olacağız. Yine hatırlatmak isteriz ki Niğde belediyesinde başkanlığı kazanacak en yakın olan partiyiz. Kamuoyunda zaman zaman bazı isimlere yer alsa da resmi açıklamalar ve son karar ile birlikte seçim çalışmalarımız da hız kazanacak. Amacımız her kesime ulaşmak ve değişimin neden gerekli olduğunu ve değişebilir olduğunu anlatmak olacaktır. Böylece Niğde Belediyesinin üzerine iyilerin güneşi doğacaktır” dedi.
 

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Editör: Selim GÖKEL