Seçim çalışmalarına bir an olsun ara vermeden devam eden CHP, Doğan Şafak önderliğinde fabrika ve atölyeleri ziyaret ederek, CHP iktidarlığının ilk 100 gününde asgari ücretin bin 500 TL olacağını müjdeledi.

 

7 Haziran seçimlerine son 5 gün kala CHP tam saha çalışmasını bir an olsun ara vermeden devam ediyor.

Emeklilerin ve işçilerin umudu haline gelen ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan sosyal politikalar tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de heyecan yarattı.

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ve Sevgi Özbek fabrika ve atölyeleri ziyaret ederek, işçilerden destek istedi.

Şafak; Asgari Ücreti Biz Bin 500 Lira Yapacağız…

Niğde’de asgari ücretle çalışan binlerce kişi olduğunu ifade eden CHP’li Doğan Şafak; “ Asgari ücret bin 500 lira olacak. İktidar partisi bizleri patronlara şikayet ediyor. Ama bizler emekten yana, emekçiden yana bütçe hazırlıyoruz. Eğer üretimden gelen gücü emekçiye aktarırsanız, ülke ekonomisi büyür ve gelişir. Birkaç patrona, yandaşa değil tüm işçilere yönelik bir çalışma içindeyiz. İktidarlığımızın ilk 100 gününde asgari ücreti bin 500 TL yapacağız. Tüm işçilerimize, emekçilerimize müjdeler olsun!” dedi.

Emeklinin Umuduyuz…

Emeklilerin büyük bir ekonomik darboğaz yaşadığını ifade eden CHP’li Şafak; “Emekli büyüklerimiz ay sonunu zor getiriyor. Bizlerse intibah yasasını çıkaracağız diyoruz. Önümüz Ramazan Bayramı, buradan tüm Niğdeli emeklilere haykırıyorum, emeklimize dini bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğiz. Çocuğuna, torununa rahat rahat bayram harçlığını versin, bayramı bayram tadında geçirsin diye! Tüm Emeklilere sözümüz var, sizler insanca, onurluca çalıştınız, bu ülkenin ekonomisine artı değer kazandırdınız şimdi, sefalet çekmenizi isteyenlere inat, CHP iktidarlığında sizlerle beraber olacağız” dedi.

Niğde Merkez’de CHP Diyor…

Niğde’de yapılan ziyaretlerden büyük bir sinerji aldıklarını ifade eden CHP’li Şafak; “ Patimize gösterilen ilgi ve alakaya her geçen gün şahit oluyoruz. İktidarlığımızı Niğde’de kuruyoruz. Niğde Merkez’de birinci parti olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptırdığımız kamuoyu çalışmalarında, gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bunları görüyoruz. Artık CHP var diyor vatandaş! Adım adım değil, koşarak iktidarı teslim almaya gidiyoruz. Her akşam seçim bürolarımız dolup taşıyor, CHP için tüm yürekler bir bütün halinde çalışıyor. Tüm kadrolarımız sahalarda, başaracağız, başarmak zorundayız. Bizim Niğde’ye verilmiş sözlerimiz, gerçekleştirecek projelerimiz var! Bunu da ancak CHP iktidarlığında yapacağız” dedi.

CHP’ye son günlerde katılımın katlanarak arttığına dikkat çeken CHP’li Şafak, Niğde’de büyük bir değişime imza atacaklarını ifade etti.

 

http://www.borhaber.net/siyaset/isci-ve-emekli-nigde-de-safak-a-guveniyor-h16933.html

Posted by Bor Haber on 1 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim