Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından İmam Hatip Meydanında akıllı kavşak düzenleme çalışmaları başladı. Ekipler hızlı bir şekilde başlatılan projeyi tamamlamaya çalışıyor. Çalışmalar kapsamında trafik, uyarıcı ve sinyalizasyon sistemi baştan aşağı değişecek. Meydandaki kaldırımlar yenilenerek meydandaki göbek kaldırılacak. 

Ulusal Egemenliğin 104.Yılı Kutlanacak Ulusal Egemenliğin 104.Yılı Kutlanacak

BAZI YOLLAR GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILDI
Çalışmaların başlaması ile meydan çevresinde ki bazı yollar trafiğe kapatıldı. Yolların trafiğe kapatılmasından dolayı vatandaşlardan özür dileyen Başkan Özdemir; “Çalışmalarımız sırasında mecburen bazı yollarımız trafiğe kapatılacak, vatandaşlarımız geçici de olsa burada biraz sıkıntı yaşayacaklar. Şimdiden vereceğimiz rahatsızlık için özür dileriz, sizlerin de desteği ile daha güzel bir Niğde için çalışıyoruz.” Dedi. 

ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Yaz aylarının gelmesi ile yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran belediyemiz, şehrimizin trafik akışını rahatlatmak adına başlatmış olduğu ‘Akıllı kavşak’ projesi ile daha konforlu ulaşım sunmayı hedefliyor. Niğde’de daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekeni yapıyoruz. Burada Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar ve kısa bir süre sonra burayı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. “Dedi. 

PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK 
Yeni yollar ve yapılan yeni kavşaklarla ulaşım atağını sürdürdüklerini vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, şehirdeki trafik yükünü azaltacak projeler yapmaya devam edeceklerin söyledi. Başkan Özdemir; “Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve konforlu bir Niğde sunmak içindir. Yapılan çalışmaların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

(Niğde Belediyesi Haber Bülteni )