Kaplıca turizmin merkezi olan Niğde’nin Ulukışla İlçesine bağlı Çiftehan Köyünde son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle Köy Muhtarı köye seyyar satıcı ve hurdacıların girişi yasaklandı.

Niğde’nin kaplıca turizmi açısında önemli bir yere sahip olan Çiftehan Köyünde hırsızlık olaylarının artması vatandaşların canını sıkmaya başladı. Köy Muhtarı konu ile ilgili bir tedbir alarak hurdacıların girişini köye yasakladı.

Çığ Altında Kalan Alman Turist Rehberi Hayatını Kaybetti Çığ Altında Kalan Alman Turist Rehberi Hayatını Kaybetti

Şüpheli Davranış Sergileyenleri Jandarmaya Bildirin

Aldıkları karar ile ilgili açıklamada bulunan Çiftehan Köy Muhtarlığı şu ifadeler yer verdi: ‘‘ Son zamanlarda bölgemizde yaşanan hırsızlık olaylarının artmaya başlamıştır. En sonuncusu mezbahane olarak kullanılan binanın kapıları ve içindeki malzemeler çalınmıştır. Olay jandarma ekiplerine bildirildi çalışmalar başladı. Kamera kayıtları incelenmeye alındı. Bu sebepten dolayı Çiftehan Köy Muhtarlığının aldığı kararla tedbiren köyümüze hurdacıların girmesi yasaklandı. Hurdacı ve şüpheli davranışlarda bulunan kişileri lütfen Çiftehan jandarma ve köy muhtarlığına bildirmeleri önemle rica olunur.’’ denildi.

Editör: TE Bilişim