Niğde’nin yeni mezarlık alanı olarak tahsis edilen ve Hıdırlık Mezarlığı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından mezarlıkta asfalt serimi ve kaldırım düzenlemesi Kurban Bayramı’na yetişecek şekilde sürdürülüyor.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi

Yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Hepinizin bildiği üzere Derbent Mezarlığı’mızın kapasitesinin dolması üzerine bu yeni mezarlık alanını vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Hıdırlık Mezarlığı’nda hummalı bir çalışma devam ediyor. Burada arkadaşlarımız yollara asfalt sererken aynı zamanda kaldırım düzenlemesi yaparak burayı bayram ziyaretine yetiştirmeye çalışıyor. Bizler bu şehrin hem ölüsüne hem de dirisine hizmet etmeyi boynumuzun borcu olarak biliyoruz. Bu vesile ile ahirete irtihal etmiş tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim