Kronik Hastalığı Olanlara Kurban Bayramı Öncesi Uyarı Kronik Hastalığı Olanlara Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü girişimciler hibe başvurularını bugün mesai bitimine kadar yapabilecekler. Proje kapsamında kendi işini kurmak isteyen engelli girişimci adaylarına 150 bin TL’ye kadar, eski hükümlü girişimcilere ise 110 bin TL’ye kadar hibe verilecek. Hibe başvurusunda bulunmak isteyen girişimci adayları başvurularını e-devlet üzerinden online olarak yapacaklar. 
Engelli ve eski hükümlü vatandaşların kendiişlerini kurmalarını amaçlayan hibe destek programından yararlanmak isteyenler, www.iskur.gov.tr adresinde yayınlanan başvuru rehberi ve başvuru kılavuzuna göre proje hazırlayacaklar. Hazırlanan projeler komisyon tarafından değerlendirilecek. 
Niğde İŞKUR tarafından yapılan duyuruda proje başvurularının bugün saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden yapılacağı belirtilerek, elden veya posta yoluyla yapılan proje başvurularının kabul edilmeyeceği belirtildi. Projeye başvuruda bulunmak isteyen eski hükümlülerin projelerini bugün saat 17:00’ye kadar Adalet Bakanlığı’nın ilgili birimleri aracılığıyla bulundukları illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine iletmeleri gerektiği vurgulandı.