Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Niğde’nin her alanda tanıtımı için çalışmalarına devam ediyor. 


Niğde’nin tanıtımı için başta Ankara olmak üzere, Bursa, İstanbul, İzmir, Denizli, Kocaeli ve diğer illerde çalışmalarını sürdüren Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Avşar, Ege Bölgesi Niğdeliler Dernek Federasyonu Hasan Gallenkuş ve Körfez Niğdeli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Nebili Niğde Valisi Cahit Çelik’i, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i, Niğde İl Kütür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk ve NESOB Başkanı Alim Yeşil’i ziyaret ederek yapılacak tanıtım faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak görüş alışverişinde bulundular. 


VALİ ÇELİK: NİĞDE’NİN TANITIMI İÇİN KATKI SAĞLAMAYA HAZIRIZ
Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Avşar, Ege Bölgesi Niğdeliler Dernek Federasyonu Hasan Gallenkuş ve Körfez Niğdeli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Nebili’yi makamında kabul eden Niğde Valisi Cahit Çelik Niğde’nin tanıtımına katkı sağlayacak organizasyonlara katkı sağlayamaya hazır olduklarını belirterek, “Niğde tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış medeniyetlerin yaşatıldığı şehir olarak anılmış, Anadolu'nun kapısı, üretimi, tarımı ve ihracatıyla ülkemizin nadide bir şehri olmuştur. Bu şehrin birlik ve beraberliği aynı zamanda en büyük gücüdür. Yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle, kültürü, tarihi ve yemekleriyle Niğde ülkemizin hazinelerindendir. Bu hazinenin çok daha görünür olması, önce ülkemiz sonra da dünyayla daha çok buluşması ve tanınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. 


Vali Çelik, Niğde’nin tanıtımı noktasında hemşeri konfederasyon, federasyon ve derneklerimizin da yapmış olduğu katkılar çok önemli olduğunu söyledi. 


AVŞAR: NİĞDE’MİZİ HER ALANDA TANITMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Avşar ise Niğde Valisi Cahit Çelik’e konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Konfederasyon olarak başta Ankara olmak üzere, İstanbul, İzmir, Bursa, Denizli, Kocaeli ve Türkiye’nin her noktasında bulunan hemşeri derneklerimiz aracılığıyla ilimizin her alanda tanıtımı noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında ilk olarak konfederasyonumuz ve Ege Bölgesi Niğdeliler Dernek Federasyonu ve Körfez Niğdeliler Federasyonumuzla birlikte Niğde tanıtım günleri yapacağız” dedi. 


Başkan Avşar ayrıca, Niğde ile birlikte başkentte bütün paydaşların katılımı ile geniş çaplı Niğde tanıtım günleri yapmayı planladıklarını belirterek, “Niğde’mizin tanıtımı noktasında üzerimize ne düşüyorsa, bütün hemşerilerimizle, federasyonlarımızla, derneklerimizle birlikte yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. 

AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı AFAD bu sefer kuyuya düşen oğlağı kurtardı


Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Avşar, Ege Bölgesi Niğdeliler Dernek Federasyonu Hasan Gallenkuş ve Körfez Niğdeli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Nebili, Niğde Valisi Cahit Çelik ziyaretinin ardından Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk ve NESOB Başkanı Alim Yeşil’i ziyaret ederek, Niğde’nin tanıtımı için yapılacak faaliyetler hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular.

Whatsapp Image 2024 02 01 At 21.08.58Whatsapp Image 2024 02 01 At 21.08.57 (2)Whatsapp Image 2024 02 01 At 21.08.57 (1)

Editör: Selim GÖKEL