Niğde ve Bor'da  23 Nisan coşkuyla kutlandı Niğde ve Bor'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Şadırvan parkta açılışı yapılacak sergide Niğde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda yapılan ürünler sergilenecek. Sergide Niğde'ye özgü ürünlerin yanı sıra; Geri dönüşüm malzemelerden elde edilen eserler, Giyim Üretim Teknolojisi, El Sanatları, Dikiş- Nakış, Takı-Tasarımı, Filmografi, Rölyef, Ahşap Boyama alan ve dallarında birçok ürün ve yapılan eserler sergilenecek.
Niğde Halk Eğitim merkezi Müdürü Feridun Soyak; “ Niğde Halk Eğitimi Merkezi olarak;
2022-2023 eğitim öğretim yılında Genel, Kişisel Gelişim ve Okuma Yazma kurslarında toplam  Bin 278 kursta 39 bin 551 kursiyere eğitim almıştır. 1-7 Haziran “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında Moda tasarım ve giyim, Ahşap boyama, Rolyef, Alevde Cam Boncuk gibi kurslarda kursiyerlerimiz tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünler sergilenecek. Niğde Halk Eğitimi Merkezi olarak amacımız, kursiyer sayısının artmasının yanı sıra, bünyemizdeki kurs çeşitliliğini çoğaltmak ve niteliklerini yükseltmektir. Öğrenmek için hiçbir zaman geç değildir. Niğde Halk Eğitimi Merkezinde herkese göre mutlaka bir kurs vardır” dedi.
Yarın şadırvan parkta düzenlenecek olan Sergiden sonra Niğde Kültür Merkezi Konferans salonunda 7 Haziran Çarşamba günü Türk Halk Müziği Korosu ve 13 Haziran Salı günü Çocuk Korosu etkinliği olacaktır.