Tamamen ev yapımı yemeklerin müşterilere sunulacağı işletmenin açılışı bugün gerçekleştirildi. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet üzerine açılan işletmenin açılışına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen ve çok sayıda davetli katıldı.


Bankalar caddesi Denizbank yanında açılan işletmenin Niğde’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Akdoğan, İşletme Sahibi Sema Tekeli’ye “Medeniyetler Şehri Niğde” tablosu hediye etti.

Açılış sırasında konuşan İşletme Sahibi Sema Tekeli, Niğde’de böyle bir işletmenin eksikliğinin farkına vardık. Niğdelilere gerçek ev yemeklerini temiz ve nezih bir ortamda sunmak fikri ile bu işyerlerini atçık diye konuştu. Tekeli, “Niğde’nin her yerinde ızgara ve benzeri lokantalar var.  bizde ise daha çok ev yemekleri ağırlıklı olarak hizmet vermeye çalışacağız. Buradaki bütün yemekler annem tarafından yapılıyor. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla anne elinden pişmiş gibi yemek yiyebilecekler. Yemeklerimiz; Kayseri mantısı, içli köfte, zeytinyağlı sarma gibi evde pişirilen yemeklerden oluşmakta. Fiyatları bütçeye hitap edecek şekildedir” dedi.

Pazar günleri hariç diğer günler sabah 7.30’dan 21.00’a kadar açık kalacak olan işletme evlere servis imkânı da sunacak. 0 388 232 96 60 numaralı hattan müşteriler siparişlerini verebilecek. 

Editör: TE Bilişim