31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempo içerisine giren Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Bor Caddesi olarak anılan Dr. Sami Yağız Caddesi ve Ayhan Şahenk Bulvarı’na adeta çıkarma yaptı.

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın yanı sıra MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Merkez İlçe Başkanı Musa Çelik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Babacan, MHP Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarından oluşan oldukça kalabalık bir heyet Bor Caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Mücahit Binici oldu Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Mücahit Binici oldu

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret kapsamında Bor Caddesi üzerinde yer alan işyerlerine tek tek giren MHP heyeti esnafın sorunlarını ve önerilerini dinleyerek fikir alış verişinde bulundu. Gerek esnafın gerekse yoldan geçen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği MHP Niğde Belediye Başkanı Prof. Dr. Hamdi Doğan, kendisine gösterilen samimi ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Niğde halkının yerel yönetimlerde MHP iktidarını beklediğini ve gösterilen teveccühün halkın beklentisinin bir yansıması olduğunu söyledi.

Ziyaret sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada Niğde halkının verilen sözlere rağmen çözülemeyen sorunlarının her geçen gün arttığını söyleyen Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Niğde, büyük bir özlemle Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarını bekliyor. Günlerdir Niğdemizin farklı mahallelerinde binlerce vatandaşımızla bir araya gelip sorunlarını ve görüşlerini dinledik, dinlemeye de devam edeceğiz. Görüştüğümüz vatandaşlarımız kadın-erkek, yaşlı-genç fark etmeksizin son derece yakın ilgi gösteriyorlar. Herkesin ortak görüşü Niğde için değişimin zamanı geldiği yönünde. Vatandaşlarımız değişim şart diyorlar ve bu değişimin Niğde’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel yönetimi devralmasıyla söz konusu olacağına inanıyorlar. Bugün bunu Bor Caddesinde ziyaret ettiğimiz esnaflarımızda da belirgin şekilde gördük. Girdiğimiz her üç işyerinden ikisinde değişimin gerektiğini, Niğdemizin buna ihtiyaç duyar hale geldiğini söyleyen vatandaşlarımızla karşılaştık. Bu durum bizi şaşırtmadı çünkü biz zaten bunun farkında olduğumuz için bu yola çıktık. Oluşturduğumuz akademik ve uzman ekibimizle Niğdemizin sorunlarını bir bir tespit edip bunlara akademik düzeyde çözümler geliştirdik. Niğde’nin ihtiyaç duyduğu uzman kadro bizde var. Bu kadronun harekete geçip Niğdemizin sorunları çözebilmesi için halkımızdan 31 Mart 2024’de yetki istiyoruz. Saha ziyaretlerinde karşılaştığımız tablo, halkımızın bu yetkiyi vereceğini göstermektedir” diye konuştu.

MHP Milletvekili Cumali İnce de Niğde halkının Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik memnuniyet verici ilgisinin ve duyduğu güvenin her ortamda belirgin şekilde görüldüğünü belirterek “yerel seçim sürecinin başlaması üzerimize düşen sorumluluğun ciddiyetini gözler önüne serdi. Niğde’nin her yerinde, her kesimden vatandaşımız bize inanıyor, güveniyor ve yerel yönetimde bizim iktidarımızı arzuluyor. Her zaman, her yerde çeşitli sebeplerle ifade ettiğimiz üzere Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin ve milletimizin güven kalesidir. Niğde halkı 31 Mart 2024 günü, Niğde’yi Milliyetçi Hareket Partisi’nin güvenilir, uzman, vatan millet sevdalısı kadrolarına emanet edecektir” diye konuştu.

Editör: Selim GÖKEL