CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur,  30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıldönümü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

 

Çopur mesajında ; Zaferle dolu olan tarihimizde  bu yıl 90. Yıl  dönümünü kutladığımız  30 Ağustos , Kahramanlık destanımızın zaferle taçlandırıldığı    ,Türk Milleti ve sahip olduğu  inançlı ordusuyla  gerçekleştirmiş olduğu bu  Büyük Taarruz aynı zamanda  Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin atıldığı zaferdir.

 

İçinde bulunduğumuz şu günlerde  teröre karşı gece gündüz demeden  her türlü  hava şartlarında, yılmadan, kararlılıkla  mücadele veren ,  Kahramanlığı ve cesaretiyle tarihte özel bir yer edinen askerimize  Bugün, bağımsız bir devlet çatısı altında yaşayanlar olarak  bu zafere ve bu zaferi bize armağan edenlere çok şey borçluyuz.

 

Bu mutlu günde, bu zaferi bize yaşatan Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu’na büyük türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi kahraman ecdadımızı saygı minnet şükran ve rahmetle anıyor ulusumuzun da  Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi. 


Editör: TE Bilişim