Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 1 Ağustos 2019 tarihinde Niğde Belediyesi tarafından başlatılacak olan Çöp Vakti uygulaması İmam Hatip Meydanı, Bankalar Caddesi ve Bor caddesinde bulunan esnafları bilgilendirmek üzere broşür dağıttı.

Niğde Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri Temiz Çevre Temiz Niğde el broşürünü verdikleri esnaflara Çöp Vakti uygulamasının ne zaman başlayacağını ve nasıl uygulanacağı hakkında bilgiler verdi. İmam Hatip Meydanı, Bankalar Caddesi ve Bor caddesinde bulunan esnaflar ise uygulamanın iyi bir uygulama olduğu bu şekilde çöp almaya geldiklerinde trafik kapanmayacak ve trafik sorunu da rahatlamış olacak.

Zabıta ekipleri caddeler üzerindeki esnaflara Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından pilot bölge olarak belirlenen İmam Hatip Meydanı, Bankalar Caddesi ve Medaş Kavşağında Çöp Vakti uygulaması 1 Ağustos 2019 tarihi itibari ile gerçekleştirileceği, vatandaşların uygulamaya dikkat etmeleri belirtirken uygulamanın kaçta başlayacağı hakkında bilgilerin yer aldığı el broşürlerini dağıttı. Öte yandan zabıta ekipleri uygulamaya uymayanların kabahatler kanununun 32. Maddesi gereğince 320 TL para cezası uygulanacağınıda söylediler.
 


 
Editör: TE Bilişim