Milli Piyangon yılbaşı çekilişine sayılı günler kala şimdiden herkesi büyük ikramiyenin heyecanı sararken, vatandaşlar 120 milyon lira ile güzel bir hayatın hayalini kuruyor. Büyük ikramiye tutarının 120 milyon TL ve dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacağı yılbaşı çekilişi biletleri bayiler ve dijital platformlarda satışa sunuldu.  


Bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Oyun severler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak Milli Piyango internet adresi, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.
Bilet satışı için Adana’dan Niğde’ye gelen bilet satıcısı Mehmet Erdoğan, Niğde’ye bu sene geç geldiklerini söyledi.


Bu güne kadar sattığı biletlerden 2 defa ikramiyenin çıktığını ifade eden Mehmet Erdoğan, ‘‘ Her yıl Adana’dan Niğde ’ye bilet satmaya gelirim. Bayimiz Adana’dadır. Biletlerimiz Adana ve İstanbul biletleridir. Bu sene yılbaşı çekişinin fiyatı 120 milyon liradır. Yarım ikramiye 60 milyon, çeyrek ikramiye ise 30 milyon lira olarak belirlendi. Tam Biletimizin fiyatı 120 TL, Yarım Biletimiz 60 TL, Çeyrek Biletimiz ise 30 lira olarak belirlendi. Bu sene Niğde’ye biz geç geldik biraz.  Vatandaşlarımız bilet sattığımı gördükçe talep ediyorlar. Vatandaşlar biletçinin geldiğini ve biletin geldiğini gördükçe gelmeye başladılar. Getirdiğimiz biletlerimizi sonuna kadar satacağız inşallah. Şuanda 3 bin tane biletimiz var. Biletimizi bitirdiğimiz taktirde getirmeye devam edeceğiz.  Adana’da 2 defa yılbaşı ikramiyesi sattığım bilete çıktı.  Büyük ikramiye 22 buçuk milyon lira iken çıkmıştı. Vatandaşlarımızı bilet almaya bekliyoruz.’’ Diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor

Editör: TE Bilişim