Niğde Belediye Başkanlığı, şehrin yeşil dokusunun zenginleştirilmesi ve düzenlenmesi amacıyla sezon başında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Niğde Belediye Başkanlığı çeşitli bölgelerde yaptığı park düzenlemelerinin yanı sıra, şehrin ana girişlerini yeniden düzenlerken, kavşakları da yeşillendirerek şehrin güzelleşmesini sağlıyor.



 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği park, kavşak ve yeşil alan çalışmalarıyla Niğde'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

 

Niğde'ye kazandırılan parklar

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 2014 yılı park bahçeler sezonu içerisinde Niğde Evleri eski anfi tiyatronun bulunduğu alana ve savcılık lojmanı karşısına, Selçuk Mahallesi Hilal Taksi durağı karşısına, Bor yolu Kendirli residence arkasına, Faik Şahenk Bulvarı Stad Otel yanına yeni park alanlarının yapımını gerçekleştirerek  bitki dikimini sağladı.

 

Niğde'de yeşil alanlar artıyor

 

Niğde Belediyesi park çalışmalarının yanı sıra Niğde Evleri Özden Market yanında 700 metrekare, Gazi İlk Öğretim Okulu önünde bin metrekare alanın yeşillendirmesini sağlayarak, Dışarı Camii yanında, Ethem Onbaşı Caddesini Selçuklu Caddesine bağlayan noktada, Niğde Devlet Hastanesi önüne, İmam Hatip Meydanına yapını sağladığı kavşak ve refüjleri de bitkilerle süsleyerek Niğde'ye yakışır hale getirmeye devam ediyor.

 

Nar Mahallesine büyük park

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç duyulan mahalle ve bölgelerde park çalışmaları yapılmaya devam ediyor. İkinci dönemini hizmetlerle dolu dolu geçiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Nar Mahallesi ve İlhanlı Mahallesinde gerçekleştirilen alt yapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarından sonra mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda park çalışmalarını da başlatarak hizmeti vatandaşa en iyi şekilde verme gayreti içerinde çalışmalarına devam ediyor. Nar Mahallesi İmam Hatip Orta Okulu karşısında 9 dönümlük arazide yapımına başlanan yeni park çalışması da hızlı bir şekilde devam ediyor. 

 

Belediye Başkanı Akdoğan incelemede bulundu

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İmam Hatip Kavşağında yapımı tamamlanan kavşak düzenlemesini incelemelerde bulunarak çalışmaları kontrol etti. Çalışmalar sonucunda Niğde'ye yakışır, estetiğin ön planda olduğu bir kavşak haline gelen Niğde İmam Hatip kavşağını kullanan yayalar çalışmaların güzel olduğunu söyleyerek Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim