Yeni Oyun Parkları Çocukların Yüzünü Güldürüyor

Bor Belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte çocuk parklarında yapılan çalışmalara hız verdi.

 

Bor Belediyesi çocuk parklarındaki  eskimiş kullanılmaya müsait olmayan oyun parkalarını ve oyuncakları yenileme çalışmasına başladı. 

 

İlçenin 14 noktasında yeni oyun parkı kuracak olan Bor Belediyesi montaj çalışmalarını başlatırken , ayrıca mevcut oyun parklarındaki eskimiş ve kullanılmaya elverişli olmayan oyun aletlerini yenileniyor. Ayrıca yenilenen oyun parklarının zeminleri ,  çocuklara zarar vermemesi için kauçuk malzeme ile döşenecek.

 

Oyun parklarının yenilenmesi ve yeni oyun parkların kurulmasının ardından  ilçede   çocuklar ,  vakitlerini geçirebilecekleri  oyun alanlarına kavuşmuş olacaklar ve  bütün mahallelerinde ihtiyaçlarını  karşılayacak oyun parkları kurulmuş olacak.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu etmek ve onların sağlıklı bir ortamda vakitlerini geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçemizde bulunan çoçuk parklarındaki oyuncakları ve oyun gruplarını yeniliyoruz. Ayrıca ilçemizin belirli noktalarına yeni parklar yapıyoruz. Bunların çalışmalarını başlattık kısa bir süre sonra çalışmalarımız tamamlanacak” dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, oyun parkları için yapılan çalışmaları ilgiyle takip ederken, belediyemizin çocuklarımız için yapmış olduğu bu çalışmadan son derece memnunuz, çocuklarımız artık yeni oyun parkları ile güvenli bir şekilde boş vakitlerini geçirebilecekler. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a teşekkür ediyoruz şeklinde konuştular.

 

 

Editör: TE Bilişim