Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Anneler Günü Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.


“Hayatın, adeta anne ile başlar” diyen  MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, anne şefkat olduğu kadar, sevgi ve huzur pınarı olduğunu söyledi.

Dünyadaki hiçbir değerle ölçülemeyecek ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak çok yüce bir duygu olan annelik, sağlıklı ve huzur dolu bir toplumun oluşmasındaki en temel unsur olduğuna değinen Yağmur, “Yarınlarımız olan çocuklarımızı merhameti, fedakarlığı ve engin sabrıyla büyüten, sorumlu, duyarlı bireyler olarak yetişmesini sağlayan annelerimizin rızasını ve hayır duasını almanın tek yolu görecekleri ilgi ve saygıdır. Annelerimiz varlık sebeplerimizdir. Dünyaya gelişimizde ve bu günlere ulaşmamızda büyük çileler çeken, özverilerde bulunan annelerimiz en kutsal varlıklarımızdır. Sağlıklı bir toplum için, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Aileyi bir arada tutan en önemli unsur da annelerimizdir.  Dünyadaki hiçbir kadın, Türk anaları kadar fedakâr değildir. Kurtuluş mücadelemizde sırtında yavrusu, elinde tüfeği ile bu kutsal toprakları savunan annelerimiz bizlere Türk kadınının, Türk anasının gösterdiği cesareti anlatmıştır. Barışla dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı bireylerle mümkündür. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise uzun ömür ve içten sevgilerimi iletiyor, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim