Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği hizmetlerle gönüllerde taht kurmaya ve vatandaşın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Faik Şahenk Bulvarındaki yeşil alan çalışması tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Niğde Belediyesi Park Bahçeler ekipleri tarafından sürdürülen yoğun çalışma sonrasında önceden kamyoncuların ve nakliye işi ile uğraşan araçların otopark yeri haline gelen alanda yeşil alan çalışması yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

 

Böyle bir hizmeti 20 senedir hiç görmedik

 

Niğde Faik Şahenk Bulvarında gerçekleştirilen çalışmadan dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden vatandaşlar; "Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a çok teşekkür ediyoruz.Yapmış olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Çok iyi oldu. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun,bu hizmeti bize sundukları için çok teşekkür ederiz. Yapılan hizmetler inkar edilemez. Mahalle sakinleri olarak Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Önceki dönemlerde kaç tane Belediye değişti. Biz bu alan için 20 senedir uğraşıyorduk, böyle bir hizmeti 20 senedir hiç görmedik. Yeşillik manzara çok güzel oldu" şeklinde konuştular.

 

Editör: TE Bilişim