Niğde Belediyesi’nin İlhanlı ve Selçuk mahalleleri ile Özbelde Mevkii’nde yapımına başladığı kapalı pazaryerlerinde ekiplerin çalışmaları yoğun bir tempoyla devam ediyor. Kısa süre içinde tamamlanması beklenen 3 kapalı pazaryeri hizmete girdiğinde Niğde’deki kapalı pazaryeri sayısı 5’e çıkacak.

Ekiplerin üç ayrı noktada yürüttüğü kapalı pazaryeri çalışmalarını yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, üç mahalleye daha modern kapalı pazaryerleri kazandıracaklarını belirterek vatandaşların taleplerini yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi.
Niğde Belediyesi, Şahinali ve Dere mahallelerinin ardından, İlhanlı ve Selçuk mahalleleri ile Özbelde Mevkii’ne de modern kapalı pazaryerleri kazandırmak için başlattığı projeleri yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın talimatıyla İlhanlı ve Selçuk mahalleleri ile Özbelde Mevkii’nde başlatılan kapalı pazaryeri çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İlhanlı ve Selçuk mahalleleri ile Özbelde Mevkii’nde devam eden kapalı pazaryeri çalışmalarını yerlerinde inceledi. Ekiplere çalışmalarında kolaylık dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “8 yıl önce göreve geldiğimizde, şehrimizi her alanda modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için halkımıza söz vermiştik. Verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimizde tek bir kapalı pazaryeri bile olmayan Niğde’de önümüzdeki günlerde kapalı pazaryeri sayısını 5’e çıkaracağız. Şahinali ve Dere mahallelerinin ardından Selçuk ve İlhanlı Mahallesi ile Özbelde Mevkii’ne de 3 ayrı kapalı pazaryeri projesini başlattık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 3 mahallemizi daha kapalı pazaryerleri ile tanıştıracağız. İhtiyaç olan her alana modern Pazar alanları yapacağız” dedi.

İlhanlı Mahallesi’ndeki kapalı pazaryeri 2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olacak. Selçuk mahallesindeki kapalı pazaryeri projesi 1970 metrekare olarak planlanırken, Özbelde Mevkii’ndeki kapalı pazaryeri de 2 bin 780 metrekare kapalı alan olarak inşa edilecek. Türkiye’nin en modern kapalı pazaryerleri arasında yer alacak olan 3 kapalı pazaryerinde mescit, lavabo ve zabıt odaları da bulunacak.
 
 
Editör: TE Bilişim