Niğde Bor yolu üzerinde Mayıs ayında başlanan 3 şeritli yol çalışması 4 kilometrelik bölümünün açılabilmesi için gece gündüz yoğun şekilde çalışma yapılıyor.

Haber-Kamera: Selim GÖKEL

Niğde Bor arası 3 şeritli yolun 12 kilometrelik bölümünün yapımı çeşitli nedenlerle ağır aksak sürüyordu. Şikayetlerin çoğalması üzerine 4 kilometrelik bölümünün bitirilmesi için yüklenici firma tatil günleri dahil geceleri çalışmalarına devam ediyor.

 

VALİ KILIÇ 19 KASIM’DA “BİR HAFTA SONRA AÇILACAK” DEMİŞTİ.


Niğde Valisi Necmeddin Kılıç  19 Kasım 2013 tarihinde Niğde-Bor arası uzun süredir tek şeritten devam eden ve bitirilemeyen yol çalışması ile ilgili olarak, “Önümüzdeki hafta yol çalışması yapılan 4 kilometrelik kısmı çift şeritli olarak trafiğe açılacak. Yılsonuna kadar ise geri kalan 400 metresi açılarak, tamamen Bor- Niğde arası trafikte çift şerit olacak. İlgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeleri yaptık” demişti.

 

Vali Kılıç’ın talimatları ile yüklenici firma tatil günleri dahil gündüz ve geceleri geç vakte kadar asfalt inşaatını sürdürüyor. Yağmur yağdığından dolayı birkaç gün planlanan tarihin ötelendiğini belirten firma yetkilileri en kısa zamanda yolun 4 kilometrelik bölümünün açılacağını belirttiler.

 









Editör: TE Bilişim