Göreve başladığı günden bu yana makamda oturmak yerine halkın içinde olan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, geçtiğimiz hafta sonu İlimiz Niğde’nin giriş ve çıkışlarında bulunan polis uygulama noktaları ile Ulukışla ilçesi Devlet Hastanesini denetledi.

İlimizin huzur ve güvenliği ile trafik denetlemeleri için farklı bölgelerde ve giriş çıkışlarındaki uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Şimşek, kontrollerde yapılan denetimler hakkında polislerden bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında güvenlik görevlileri ile tek tek sohbet eden Vali Şimşek, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik tedbirlerin alındığını, yapılan uygulamalarda vatandaşlara devletin sevgisini ve hoşgörüsünü benimseyen bir anlayışla hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.
Uygulama noktaları ve Ulukışla Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından Ulukışla Devlet Hastanesi Acil servisini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, hasta kabul noktaları ve acil servis ünitelerinde incelemelerde bulunarak; vatandaşlarla verilen hizmet memnuniyeti hakkında sohbet etti.
 
 
Editör: TE Bilişim