Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pazartesi pazarında incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir pazar yerinde incelemelerde bulundu. Vali Şimşek  , pazar yerinde görevli polis ve zabıta ekiplerince alınan tedbirlerin uygulanması hususunda gerekli talimatları vererek, pazar esnafı ve vatandaşlardan uygulanan kurallara riayet etmelerini istedi.

Haftanın pazartesi günleri kurulan pazaryerini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, tezgah aralıkları, esnafların eldiven ve maske takması, müşteri ile pazarcı arasındaki mesafenin korunması, pazar yeri girişlerine dezenfekte sıvıları konulması gibi tedbirleri inceledi.


Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir birlikteliğinde gerçekleştirdiği incelemeleri esnasında özellikle pazaryeri giriş ve çıkışlarda alınan tedbirlere dikkat çeken Vali Yılmaz Şimşek, akşamüstü yoğunluk olmaması için vatandaşlarımızın akşam saatlerini beklemeden alışverişlerini tamamlamalarını istedi.


Pazaryerinde vatandaşlarla da sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşlarımızın da alınan tedbirler konusunda gerekli hassasiyeti göstermesinin önemli olduğunun belirtti.

Editör: TE Bilişim