Niğde Valisi Mustafa Koç, Çiftlik ilçesinde bulunan ve 10 Ağustos 2016 yılında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Nurettin Tekin’in ile 26 Eylül 1992 yılında Bitlis’in Mutki ilçesinde terör saldırısı sonrası şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Şakir Tekin’in ailelerini ziyarette bulundu.

Ziyarete Vali Mustafa Koç’a, Çiftlik ilçe Kaymakamı Mehmet Tığlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nihat Özkök, Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Selman Durmaz eşlik etti.

Fahiş Bilet Fiyatına Sıkı Denetim Fahiş Bilet Fiyatına Sıkı Denetim

Ziyareti sırasında şehit ailesinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Koç; Vatan uğruna, canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri devletimiz için emanettir. Bizler, şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize tüm imkânları seferber ederek sahip çıkmanın çabası içinde olduk” dedi.

Ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirten Vali Koç; “Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması için bu topraklarda sonsuza kadar özgür bir şekilde, huzurlu şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimiz için ne yapsak azdır, bunu çok iyi biliyoruz. Bizler de şehitlerimiz sayesinde bugünkü sınırlarımıza, bayrağımıza ve hürriyetimize sahibiz. Şehitlerimiz bizlere vatanımızı emanet ederken; bizler hem vatanımızı, hem de şehit ailelerimizi emanet bildik. Vatanı, milleti ve bayrağı için şehit olan tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun, gazilerimize de Allah'tan uzun ve hayırlı ömür diliyorum. Bu anlamda şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim” dedi.

Editör: TE Bilişim