Niğde Valisi Mustafa Koç, merkeze bağlı Konaklı Kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Konaklı Kasabasını ziyaret ederek kasaba sakinleri ile bir araya gelen Valimiz Sn. Mustafa Koç, daha sonra Belediye Başkanı Maksut Özçelik’ten çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından kasabadaki okulları ve karakolu ziyaret etti.

İlçe, belde, kasaba ve köy ziyaretlerine devam eden Vali koç, İl Jandarma Komutan Jandarma Albay Nihat Özkök, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve ilgili kurum müdürleri ile birlikte Konaklı Kasabası Belediye başkanı Maksut Özçelik’i makamında ziyaret etti. Vali Koç, belediye ziyaretinin ardından Konaklı Kasabasındaki okulu ziyaret ederek İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan okulun genel durumu, fiziki kapasitesi ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı

Vali Koç daha sonra kasaba sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi. Toplantıda, Zaman zaman ilçeleri, köyleri ve beldeleri sorunları yerinde görmek için ziyaret ettiğini ifade eden Vali Koç, "Bugün konaklı Kasabası sakinlerimizle hasbıhal etmek, varsa sorun ve taleplerini dinlemek istedik" dedi.

Vatandaşların ilettiği sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ifade eden Koç, imkânlar ölçüsünde, öncelik acil olanlar olmak üzere, ihtiyaçların karşılanması için gayret gösterileceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim