Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Niğde Merkeze bağlı; Nar, Gösterli, Ağcaşar, Kömürcü, Tırhan ve Hasaköy köylerini ziyaret ederek Muhtarlar ve Vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.


Merkeze bağlı Köy gezilerine Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Halk Sağlığı İl Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, İl Mahalli İdareler Müdürü, Orman İşletme Müdürü, Karayolları Şube Müdürü, DSİ Şube Müdürüile  basın mensupları katıldı.

İlk ziyaret Nar Köyüne gerçekleştirildi. Vali Kılıç’ı Köy Muhtarı Kazım Göktaş ve kalabalık Vatandaş topluluğu karşıladı. Burada Muhtarın ve halkın sorunlarını dinleyen Vali Kılıç, sorunların çözümü konusunda ilgili Müdürlere, ağaç dikimine müsait hazine arazisine çeviz ve badem gibi ağaçların dikilmesi konusunda da Orman İşletme Müdürüne talimat verdi.

Nar Köyünden sonra GösterliKöyüne geçen Vali Kılıç ve beraberindeki heyeti Muhtar Şaban Sönmez ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşların birkaç köyün yararlanabileceği lise istekleri üzerine Vali Kılıç, imkanlar dahilinde gereğini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Gezilerin devamında Ağcaşar Köyüne geçen Vali Necmeddin Kılıç’ı Köy Muhtarı Adem Orhan ve kalabalık vatandaş topluluğu karşıladı. Vali Kılıç burada vatandaşların özellikle tarımsal alanda yaşadıkları sorunları dinledi.

Buradan Kömürcü Köyüne geçen Vali Kılıç ve beraberindeki heyeti Köy Muhtarı Cumali Kılıç ve vatandaşlarcoşkuyla karşıladılar.Köyün su sorununun çözümü için Vali Kılıç İl Özel İdare Genel Sekreterine talimat verdi.

Kömürcü Köyünden sonra Tırhan köyünegeçen Vali Necmeddin Kılıç’ı Köy Muhtarı Ferruh Öztürk ve Vatandaşlar karşıladı. Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Kılıç, ihtiyaçların giderilmesi konusunda Müdürlere talimat verdi.

Son olarak Hasaköy’egeçen Vali Kılıç ve beraberindeki heyeti Köy Muhtarı Aslan Çalım ve Vatandaşlar karşıladı. Köy Muhtarı ve Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Kılıç problemlerin çözümü konusunda ilgililere talimat verdi.

Köy ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar da kendileriyle tek tek ilgilenen Vali Kılıç’a teşekkür ettiler.















































Editör: TE Bilişim