Geçen yılın aynı döneminde 480 milyon paket taşıyan UPS, bu yıl 527 milyon paket teslimatı gerçekleştireceğini öngörüyor. Yeni yıl dönemi, UPS için her zaman en yoğun dönemlerden birisi oldu. Beklenen rekor paket teslimatı için UPS tüm hazırlıklarını tamamladı. 


20 Aralık, UPS’nin dünya çapında 28 milyondan fazla paket teslim ettiği en yoğun gün oldu. Saniyede 300’den fazla paket teslim eden UPS, yeni yıla bir hafta kala hazırlıklar kapsamında müşterilerine gönderilerini hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırmak için her gün 400 ek uçuş seferi düzenleyecek. 


İnternet üzerinden günlük 69 milyondan fazla paket takip talebi bekleyen UPS, gelişmiş teknolojik çözümleri ile yeni yıl telaşını müşterileri için kolaylaştırıyor.


UPS Türkiye Ülke Müdürü Mike Harrell “Yeni yıl heyecanı tüm dünyada yaşandığı gibi UPS’te de yaşanıyor. 2013’ü büyük umutlarla bekleyen milyonlarca müşterimizin yeni yıl neşesini sevdiklerine ulaştırmak bizim için büyük bir keyif. Dünya çapında yeni yılı taşırken, Türkiye’de de müşterilerimizin sevdikleri için yaptıkları gönderileri zamanında yerine ulaştırmak ve yüzlerindeki gülümsemeyi görmek tüm bu yoğunluğun en güzel hediyesi bizim için.” dedi. 


UPS Hakkında

UPS; paket ve kargo taşımacılığı da dahil olmak üzere; uluslararası ticaretin kolaylaştırılması, ileri teknolojinin yaygınlaştırılması ile birlikte dünya ticaretinin daha etkin yönetilmesi için sunduğu çeşitli çözümleriyle lojistik sektöründe global bir liderdir. Merkezi Atlanta’da bulunan UPS, dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgeye hizmet vermektedir. UPS hakkında detaylı bilgi edinmek içinwww.ups.com adresini ziyaret ediniz. 


,


Editör: TE Bilişim