Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Niğde İl Temsilciliği ve Yeniler Kulübü tarafından “İlahi ve Ezgi Dinletisi” programı düzenlendi.

Programa, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterimi ile başlayan program Yeniler Kulübü Başkanı Zeynel Abidin Kızıl’ın selamlama konuşması ile devam etti. Zeynel Abidin Kızıl konuşmasında, “Kurulduğumuz günden beri gençlerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz.Bu ilgi ve alakaya gereği gibi yetişmeye çalışıyoruz. 3 yıl gibi çok kısa bir sürede bütün üniversitelerde ve üniversitemizin bütün fakültelerinde çok geniş bir kitleye ulaştık. Bu kitle ile birlikte sürekli olarak Üniversitemizi ve Niğde’yi en iyi şekilde temsil etme içinde olduk” dedi. Kızıl konuşmasını, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a, Niğde Belediyesine, Yeniler Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ayhan’a ve TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar’a teşekkür ederek sonlandırdı.

Yoğun ilgi ile takip edilen program, Sanatçı Muhammed Kendo’nun ilahi ve ezgilerini seslendirmesi ile devam etti.

Program sonunda Sanatçı Muhammed Kendo’ya etkinliğe yapmış olduğu katkılardan dolayı günün anısına Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından hediye takdim edildi.

Editör: TE Bilişim