Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamdaki etkinlikler, Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen müzik dinletisi ve “Kadınlarımız” adlı Sergi ile başladı. 

Etkinliklerin Üniversite ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen açılış programına Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversite idari birimlerinde görev yapmakta olan kadın daire başkanlarımız, personeller ve Niğde Protokol üyeleri de katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Niğde Şadırvan Parkındaki stantların da açılışına katılan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu etkinliklerin devamında ise eşi Öğr. Gör. Dilek Yaprak Uslu hanımefendi ile birlikte Üniversite Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında, Üniversite öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen “Yan Yana” adlı sergiyi ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversite  bünyesinde oldukça yüksek sayıda kadın personelin yer aldığını ifade ederek hayata katılarak her alanı güzelleştiren kadınların sayısının her geçen gün artması temennisinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda, Üniversite kadın personelleri başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kendilerine sağlık ve huzur temennisinde bulundu.

Üniversite Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinesindeki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri 16 Mart 2022 Çarşamba gününe kadar müzik dinletisi, sergi, panel ve gösteriler ile devam edecek.

Gazze'ye saldırılarını sürdüren İsrail'e tepkiler sürüyor. Gazze'ye saldırılarını sürdüren İsrail'e tepkiler sürüyor.

Editör: TE Bilişim