Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Niğde İl Temsilciliği ile “Genç KADEM Üniversite Kulüpleri Mali Destek Programı” kapsamında iş birliği protokolü imzaladı. KADEM Niğde İl Temsilciğinde gerçekleşen imza töreninde protokole Üniversite  adına Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, KADEM adına İl Temsilcisi Aynur Demirtaş  imza attı.

KADEM Niğde il Temsilciliğinin sunmuş olduğu gençlik projesinin yürütülmesi amacıyla imzalanan protokole Niğde Belediyesi, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Niğde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü de imza attılar. İmzalanan protokol ile söz konusu projenin yürütülmesine ilişkin usul ve esaslar düzenlenmiş oldu.

Kale Projesi Niğde’yi Şaha Kaldıracak Kale Projesi Niğde’yi Şaha Kaldıracak

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu: “Sivil Toplum Kuruluşlarına Desteğimiz Sürüyor”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, “İmzalanan protokolde üniversitemiz projenin uygulanmasında ortak kurumlarla iş birliği yapmak, proje kapsamında yapılacak eğitim faaliyetleri, atölye faaliyetleri ve gençlik çalıştayları için üniversitemizde görev yapmakta olan akademisyen desteği sağlamak, proje kapsamında Genç Kadem Kulübünün Üniversitemiz içinde belirli noktalarda ve fakültelerde proje tanıtım faaliyetlerine uygun zemin hazırlamak ve proje kapsamında yapılacak olan çalışmalara gerekli görüldüğünde Kongre ve Kültür Merkezi Salonlarımızdan birini tahsis etmek gibi desteklerde bulunmuştur. Üniversitemizin Sivil Toplum Kuruluşlarına olan desteği aralıksız sürmektedir. Protokolün tüm taraflara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim