Ulusal Kanal Gönüllüleri “Türkiye Çözümünü Arıyor, Ulusal Gönüllüleri Buluşuyor” sloganı ile Niğde seçkin konukları ile buluşuyor.

 

Ulusal Kanal Gönüllüleri buluşmasına,  Şair Yazar  Ataol Behramoğlu, Sanatçı Haluk Çetin, Gazeteci Yazar Teoman Alili, Prof.Dr. Zekeriya Beyaz, ve TGB Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sevim’in  konuk olarak katıldıkları kahvaltı 3 Mart 2013 Pazar Günü saat : 10:00’da başlayacak.

 

Program kahvaltı ile başlayacak,  söyleşi, müzik dinletisi,  şair ve yazarların kitaplarını imzalatması ile devam edecek.

 

Ulusal Gönüllüler Niğde Temsilcisi M. Cemal Kaygın konu ile ilgili yaptığı açıklama da “Değerli Niğdeliler, Ulusal Kanal işte bu günler için kuruldu. Coşkulu 1 Mayıs’ların, dev 19 Mayıs yürüyüşlerinin, korku barikatlarını aşan 29 Ekim’lerin sesi olmak için, Türkiye’nin farklı bir döneme girdiği koşullarda görevimiz büyük. Özgür basının merkezi, gerçek haberin tek adresi Ulusal Kanal’ı daha da büyüteceğiz. Başaracağız. Söz veriyoruz. “Ulusal Gönüllüler Kahvaltısında” sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”diyerek Niğdelileri programlarına davet etti.








Editör: TE Bilişim