Niğde’nin Ulukışla ve Çiftlik İlçeleri Kaymakamlıklarına İçişleri Bakanlığı  onayı ile vekaleten yürütmek üzere kaymakamlar atandı.


Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Ulukışla Kaymakamı Ozan Gazel Gümüşhane Kelkit Kaymakamlığına,  , Çiftlik İlçe Kaymakamı Mehmet Parlak ise Kırıkkale'nin Delice İlçesine atanmıştı. 

Ulukışla Kaymakamlığına Erkan Savar atandı

Yaklaşık iki aydır Niğde Vali Yardımcısı Abdulmuttalip Aksoy'un vekalet ettiği Ulukışla Kaymakamlığına, yine vekaleten, Erkan Savar atandı. Malatya İnönü Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu olan Savar, 2010 yılında Adana Vergi Dairesi Başkanlığında vergi müfettişi olarak görev yaptı. Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanan Erkan Savar, 1 yıl İngiltere'de eğitim aldıktan sonra Kaymakam Vekili olarak Ulukışla'da göreve başladı.

Çiftlik Kaymakamlığına  Uğur Köroğlu atandı.

 

Çiftlik ilçesinde görevinden ayrılan Kaymakam Mehmet Parlak’ın yerine atanan Kaymakam Vekili Uğur Köroğlu görevine başladı.

Kaymakam Köroğlu, “Çiftlik ilçesine atanmam ile beraber ilçede hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğiz. Tüm personel ile birlikte bir ekip halinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Köroğlu, Niğde’yi daha öncede tanıdığını ve bu mesleğe Niğde’de Kaymakam adayı olarak başladığını belirtti.

Niğde'den 2 Vali Yardımcısı ve 2 Kaymakam Değişti  Haberimiz için TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim