Niğde Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü şehit ailelerine iftar  verildi.

 

Ülkü Ocaklı gençlerle aynı sofrayı paylaşan şehit yakınları birlik ve berberlik ortamında iftar yaptılar. Yemek sonrasında çay sohbetinde ise ülkücü hareketin bugünkü sorumlulukları konulu bir sohbet yapılıp fikirler alındı.

 

Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus KIZIL yapmış olduğu konuşmada “Şimdiye kadar çeşitli programlar yapıp, gençlerimizle toplumun önüne çıktık, çeşitli davetler ve ziyaretler yaptık, ama bugün bambaşka duygular içerisindeyiz. Bugün birer ülkü devi olan ülkücü şehitlerimizin bize emanet ettiği ülkü ocaklarında şehit yakınlarımız ile iftar yapıyoruz. Yeni binyılda ülkücü hareketin tabi ki yeni sorumluluklar üstlenecek, milletimizin gençlik aşısı olmaya devam edecektir. Ancak ülkücü hareket çağı kucaklayıp yeni ufuklar için koşarken köklerine hep bağlı kalacak ve aklında hep destansı hayatları ile ülkücü şehitleri tutacaktır. Şehit ailelerimiz emin olsun ki ülkücü hareket bugün de yeni destanlar yazacak disiplin ve şuura sahiptir. Bugün ülkücü hareket milletimizin gönlünde yer edinmişse bu yerin sahibi tertemiz tarihin kahraman ülkücü şehitleridir” dedi.

Toplantıda ülkücü aileler ülkücü hareketin millet için önemini ve sorumluluklarını belirtip ocaklı gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Toplantı, günün anlamına binaen ülkücü ailelere plaket takdim edilmesi ile son buldu. 


Editör: TE Bilişim