Gençliğin; sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini gözeterek onların kültürel birikime önem veren TÜGVA, pandemi sürecinde öğrencilerin evden çıkmadan keyifli ve verimli vakit geçirebilmeleri için yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Ermenistan işgali altında olan Karabağ’ın, Azerbaycan ordusunun harekete geçmesiyle büyük bir zafer kazanarak yeniden özgürlüğüne kavuşmasına ithafen; “İki devlet, tek millet” anlayışıyla Türkiye ve Azerbaycan’dan öğrencilerin katıldığı bir Resim yarışması organize edildi.

Yapılan yarışma sonucunda kazanan kişi Azerbaycan ziyaretiyle ödüllendirildi. Türkiye genelinde yapılan yarışmada birinciliği, Niğde’den Güzel Sanatlar Lisesi 11. sınıf Öğrencisi Merve Dilek Şahiner kazandı. Birinciliği hak eden Merve Dilek ŞAHİNER, TÜGVA Niğde İl Başkanı Burak YAŞAR ile birlikte Azerbaycan ziyareti gerçekleştirdi. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile buluşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile biraraya gelen TÜGVA Niğde İl Başkanı Burak Yaşar azerbaycan gençlik fondu ile ortaklaşa düzenlediğimiz karabağ zaferi adlı resim yarışması sonucu 1. Olan öğrencimiz Merve Dilek ŞAHİNER’in çizdiği resmi tablo halinde sayın Cumhurbaşkanımıza hediye ettik. Niğdeli gençlerimizin selamını ilettik gençlerimize verdiği destekten ve niğdemize gösterdiği ilgiden dolayı sayın cumhur başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum Dedi

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına video konferansla katıldı Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına video konferansla katıldı

Editör: TE Bilişim