Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a Türk Harb-İş Sendikası Bor Şube Yönetimi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Erat’ı makamında ziyaret eden Türk Harb-İş Sendikası Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş ve Yönetim üyeleri; Sayın Başkanımız, hepimiz şahsınızın şehrimizde yapmakta olduğunuz güzel çalışmalara imza atmaktasınız. Bunu samimice affınıza sığınarak soracak olursak bunu neye borçluyuz? Memleket sevdalısı olduğunuz her daim halkımızın tarafından dillerde, öncelikle göstermiş olduğunuz sıcak ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Türk-Harb-İş Sendikası ve üyeleri olmamız hasebiyle de burada bulunmaktan onur ve gurur duyuyoruz.


Sayın Belediye Başkanımızı ziyaretlerimizin amacı sendika üyeleri olarak, işyeri ortamlarında aramızda görmek olduğunu belirten Daş, bir Bor’lu olarak Sayın Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şehrimize güzel şeyler kazandırmaya devam ediyor. Bu farklılıkları görüyor ve hissediyoruz. Bu zaman kadar sorunlara çözüm üretme çabalarından ve katkılarından dolayı memnunuz. Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat Bey’e sağlık ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. şeklinde konuştu.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Harb-İş Sendikası Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş, Yönetim Üyeleri; Genel Sekreter Namık Yeşildağ, Mali Sekreter Hasan Fındıkal ve Baş Temsilci Ahmet Çam’ın nazik ziyaretleri bizleri mutlu etti. İnşallah siz Bor’lulara güzel hizmetler yapmak nasip olur. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda ayrıca başarılar diliyorum."dedi.

Editör: TE Bilişim