Turgut Taygur ; “Vaat değil hizmet için yola çıktık ve bu yolda sizlerle birlikte kol kola kardeşçe ve alnımız dik yürümek istiyoruz.”dedi.

 

 Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası başkan adaylığını açıklayan Turgut Taygur ;3 Ocak 2014 tarihinde Niğde Esnaf Odaları Birliği Murat Zeren Hizmet ve Eğitim Binası yeni yerinde yapılacak olan Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası seçimlerinde oda başkanlığına bu uğurda tüm yüreğiyle inanmış esnaflarımızın da kattığı güç ile talip oldum.

 

Bir süredir esnaf kardeşlerimiz ile birlikte Niğde sanayisinin değerli esnafları için bu konuda çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Öncelikle bu yolda benimle birlikte çaba gösteren ve çalışmalar yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü çok daha güçlü ve vafıslı bir oda için aralıksız çalışıyor ve emek harcıyoruz. Bizler yenilikçi fikirlerimizi ve düşüncelerimizi esnafımızla paylaşıyor, sorunlarını bildiğimiz konuları istişare edip, talep ve istekleri doğrultusunda istikametimize yön veriyoruz. Bu yola bireysel olarak değil sanayi esnafının bütünüyle çıkıyoruz.

 

Bizlerin önceliği, odamızın gücünden ve desteğinden tüm esnafımızın siyasi bir fikir ve niyet gözetmeksizin yaralanmasını sağlamaktır. Çünkü kuruluşundan bu güne kadar süre gelen ve sürecek olan odamızın  her aşamasında sanayici esnafımızın alın teri ve emeği var.. Bizler alın terinin değerini ve neticesinde kazanılan rızkın bereketine inanan insanlarız.  Niğde sanayi esnaflarının sorunlarını yakinen bilen ve çözüm noktasında çalışmalar yapabilecek, projeleri gerekli şartlar oluşturulduğunda yerine getirebilecek büyük bir ekibimiz var. Bizler Niğde sanayi esnafının sadece oyuna değil gönlüne ve geleceğine, bugüne kadar paylaşamadığı fikirlerine talibiz. Bu yüzden oldukça geniş ve üretken bir ekip ile bu yola çıktık. Bu birlik ve beraberliği, sanayi esnafının en yeni değil en köklü ailesi haline getireceğiz. 

 

Artık sanayi esnafı, bugün Niğde genelinde proje, eğitim, seminer, destek varsa hepsinin içinde bizzat rol alacaktır. Bu bizim siz değerli sanayi esnafımızın da katkılarıyla geliştirilebilir projelerimiz arasındadır. Bizler bir kenara kabuğuna çekilmiş kişiler değil, ticari anlamda potansiyeli de göz önünde bulundurulduğumuzda yaşadığımız güzel şehrimiz Niğde’nin lokomotifiyiz. Çünkü şehirleri üretken hale getiren ve büyüten sanayisidir. Bugüne kadar tarih çok defa buna şahit olmuştur. Biliyoruz ki birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir sanayi esnaflığı, kardeşliğin arkadaşlığın ve bireysel ilişkilerin en iyi örneğidir sanayi esnafı. Ve biliyoruz ki Niğde Ata sanayi, Yeni Sanayi ve Eski Sanayi siteleri bu güne kadar kendi içinde dışa bağımlılığı olmadan kendi ustasını yetiştirmiştir. Bu büyük bir gururdur. Ve artık çok daha iyi yetişmiş bir nesil için ise mevcut esnaflarımız fedakârlık etmektedir. Buda Niğde sanayilerinde yeni bir dönemin ışığı olmuştur.

 

Bizler daha güçlü, daha modern, daha korunaklı, daha çevreci işletmeleri, sosyal tesisleri olan, müşterilerinin ve ya misafirlerine daha sağlıklı koşullar sağlayabilen bir Niğde sanayisi için yola çıktık ve çalışıyoruz. Artık Niğdeli sanayicinin de hak ettiği değeri bulma zamanı gelmiştir. Bu güne kadar da Niğde demirci ve oto tamircileri esnafı kendine yakıştığı şekilde Niğde ye Niğde halkına hizmet etmiştir ve edecektir.

 

Kısacası bizler vaat değil hizmet için yola çıktık ve bu yolda sizlerle birlikte kol kola kardeşçe ve alnımız dik yürümek istiyoruz. Bizler farkındayız ki büyük bir ailenin bireyleriyiz. Tüm sanayici kardeşlerimi saygılıyla selamlıyor, işlerinde bereket diliyorum.


 

Editör: TE Bilişim